top of page

Advance Solutions oferă companiilor servicii profesionale IT&C, personalizate și complete. Principalul scop pe care îl urmărim în fiecare proiect este folosirea optimă a experienței noastre și adaptarea serviciilor pentru a dezvolta soluții ce se potrivesc perfect nevoilor clienților, ajutându-i sa-și îmbunătățească infrastructura și procesele de business. Plusul de eficiență obținut permițându-le să-și direcționeze resursele financiare și timpul către creșterea afacerii.

Specialiștii nostri oferă consultanță pentru sisteme de date, voce și video în privința integrării diferitelor aplicații critice pentru o companie. Fondată în 2007, Advance Solutions este specializată în planificarea și implementarea infrastructurilor pe cablu și wireless, telefonie IP, sisteme de video conferințe și soluții integrate de colaborare, management de proiect și servicii de dezvoltare a unor rețele sigure.

Advance Solutions oferă servicii în următoarele domenii IT&C:

  • Consultanță

  • Management de proiect

  • Soluții integrate avansate pentru companii                        

Clientul este partenerul nostru

Avem certificarea producătorilor că personalul nostru este specializat și are experiența necesară să ofere soluții de înaltă clasă prin care partenerii noștri să își îndeplinească obiectivele IT&C folosind tehnologii de ultimă generație într-o manieră inteligentă.

Focus pe client
Punem satisfacţia clientului în centrul atentiei noastre: ofertele, nivelul de servicii şi flexibilitate. Rămânem conectaţi la piaţa adăugând plus valoare. Construim şi menţinem relaţii puternice şi durabile cu partenerii noştrii.
 
Responsabilitate
Responsabilitate pentru deciziile noastre şi pentru consecinţele acestora, vrem să fim un partener stabil şi de încredere pentru clienţii noştri, să ne dezvoltăm în mod continuu şi să oferim servicii de cea mai bună calitate.

Colaborare
Îmbunătăţim cooperarea dintre clienţi şi companie, funcţii si departamente; demonstrăm un nivel ridicat de transparentă în relaţiile noastre profesionale.

Integritate
Comportament profesional bazat pe încredere, transparenţă, onestitate şi sinceritate, atât în interiorul companiei, cât şi faţă de clienţii şi partenerii noştrii şi faţă de alte părţi interesate.

bottom of page