top of page

Work from Home

Actualizată în: 3 iun. 2020

Angajații pot utiliza de acasă telefoane video și camere de videoconferințe, pot face share și transfera documente, pentru a avea întâlniri cu omologii lor din diferite sucursale față în față la kilometri distanță.

Platforma IPVideoTalk de la Grandstream împreună cu dispozitivele de conferință video GVC3202 au fost folosite pentru a rezolva această problemă.

Companiile se pot confrunta cu cele mai mari provocări când vine vorba de colaborare de la distanță între angajați și clienți. Este posibil ca un apel telefonic să nu fie suficient pentru ca o echipă să lucreze împreună productiv, iar costurile de călătorie pot crește. Fiecare sucursală a unei companii poate implementa o varietate de echipamente de videoconferințe pentru a ajuta la ameliorarea complicațiilor răspândite, făcând în final operațiunile lor zilnice mai eficiente din punct de vedere al costurilor.

Prevenția directă este cea mai bună strategie pentru o companie în privința acelor angajați care pot lucra și de acasă.

Pe lângă implementarea tradițională a biroului pentru colaborare și comunicare între angajați, este nevoie și de conferințe cu clienții externi. Videoconferința poate oferi aceleași avantaje ca și experiența de întâlnire în persoană, ceea ce poate permite companiilor să fie cât mai i productive cu clienții. Nu mai vorbim de asta poate ajuta la evitarea cheltuielilor costisitoare de călătorie.


O soluție completă de colaborare și vifdeo conferință este o opțiune rentabilă pentru înlocuirea întâlnirilor cu clienții la fața locului. eMentalist, este o agenție de recrutare și externalizare care operează la scară globală, folosește echipamentul de conferințe video GVC de la Grandstream, asociată cu platforma IPVideoTalk pentru a realiza acest lucru. eMentalist a fost capabilă să creeze o soluție scalabilă pentru afacerea lor de externalizare, care să permită flexibilitate și rentabilitate. Diferite industrii verticale, precum asistența medicală și educația, pot adopta, de asemenea, unele dintre aceste metode de colaborare și comunicare. Multe școli, cât și sisteme de învățământ superior, au o serie de elevi la distanță și clase e-learning care le permit acestor elevi să asiste la cursuri și să participe la lecții. Printr-o configurație completă de conferințe video, profesorii pot continua cursurile mult dincolo de campusul lor. Același concept poate fi aplicat în industria de sănătate cu telehealth. Medicii se pot conecta cu pacienții lor prin videoconferință pentru a se asigura că, indiferent unde se află, pacienții lor pot primi îngrijiri complete. Medicii din orice domeniu sunt capabili să apeleze la această tehnologie și să sprijine nevoile pacienților lor în mod eficient. În plus, pacienții pot utiliza tehnologia video-conferinței pentru a se conecta cu familiile lor de la unitățile de spitalizare, cum ar fi spitale sau centre de asistență specializată. De exemplu, unitățile de locuit asistate din Marea Britanie au adoptat seria GXV de telefoane video Android IP de la Grandstream pentru a-și conecta mai bine pacienții atât cu personalul, cât și cu cei dragi. Conectarea angajaților de la distanță este posibilă prin noua tehnologie, transformând modul în care lucrăm. Fie că este vorba despre un mediu de birou tradițional, o școală sau o unitate medicală specializată, soluțiile de conferință video pot produce un loc de muncă mai eficient. Grandstream are tot ce ai nevoie pentru colaborarea din orice parte a lumii.


Sursa Grandstream Networks

30 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

VoIP

bottom of page