top of page

Soluții pentru Magazine Retail

Cel mai probabil, ați experimentat un sistem de paging multicast fără a fi observat. Dacă ați cumpărat vreodată într-un mall și ați auzit că anunțurile au prioritate față de muzica ambientală sau ați fost într-un aeroport aglomerat, unde anunțurile la nivel de aeroport au prioritate față de anunțul unui agent local, aceasta este pagina multicast. Pe scurt, paging-ul multicast permite anumitor dispozitive sursă de paging să aibă prioritate față de altele atunci când faceți pagină pe dispozitive sau grupuri de dispozitive desemnate. Prin crearea acestor priorități, utilizatorii pot asigura că cele mai importante pagini sunt transmise prin interfon și dispozitive de paging.


Pentru o explicație mai detaliată, paging-ul multicast permite punctelor finale de interfon și de paging SIP să „asculte” activ apelurile de paging de pe o adresă IP comună multicast. O conexiune audio realizată în acest fel este configurată direct de la expeditor la receptor, nefiind necesară o PBX IP și permite doar o comunicare unidirecțională. Ambele dispozitive trebuie să fie amplasate în cadrul aceleiași rețele LAN pentru ca acesta să funcționeze. Un dispozitiv de primire, cum ar fi Grandstream GSC3505 sau GSC3510, poate asculta apeluri de paging prin mai multe adrese IP (multicasting) , fiecare adresă având un nivel prioritar. Dacă un apel de paging provine de la un dispozitiv care are o prioritate mai mare decât apelul de paging curent, noul dispozitiv va primi prioritate.

Paging multicast este o caracteristică oarecum simplă, care poate avea un impact imens asupra interfonului și rețelei de paginare. Ajută o rețea de interfon și paging-uri la cerere ridicată, așa cum ați găsi în școli și spitale, să funcționeze eficient asigurând prioritizarea celor mai importante comunicări. Întreaga serie de interfoane și dispozitive de paginare GSC SIP de la Grandstream acceptă această caracteristică, împreună cu capabilitățile de paginare unidirecționale și bidirecționale.




Sursa Grandstream Networks



20 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

VoIP

bottom of page