top of page

Cum să construiți rapid o soluție VoIP pentru Hoteluri

Actualizată în: 9 ian. 2020Dacă doriți să construiți o soluție de comunicații, management și securitate pentru orice hotel sau pensiune, Grandstream vă poate oferi sistemul de management de care aveți nevoie. De asemenea, gama largă de produse este capabilă să lucreze împreună pentru ca orice hotel sau pensiune să funcționeze la eficiență maximă. Pentru a examina soluțiile noastre de ospitalitate, evidențiem mai întâi tot ceea ce oferim și apoi vă vom arăta câteva exemple reale de hoteluri care au implementat soluții Grandstream și rezultatele obținute în acest sens.

Gestionarea sistemelor de comunicații și securitate - Seria UCM Centrale Telefonice IP PBX sunt ancora ideală pentru orice soluție de ospitalitate. Acestea oferă o platformă Unified Communications puternică, cu funcții de voce, video, date și mobilitate, fără taxe de licență pentru a reuni toate obiectivele, în scopul de a integra sisteme de administrare a proprietăților și pentru a crea rețele de ospitalitate cu adevărat integrate.

Comunicații voce - Cu peste 30 de telefoane voce și video IP în portofoliul Grandstream, avem modelul ideal pentru necesitățile oricărui hotel - de la telefoane video avansate pentru recepție și securitate, la telefoane de bază pentru camere de hotel. Telefoanele Grandstream permit personalului să controleze cu ușurință accesul la ușă de intrare, interfon / Paging, camere de securitate și multe altele.

Integrarea sistemelor de administrare a proprietății PMS - Multe hoteluri utilizează platforme software sisteme de administrare (PMS) adecvate pentru a gestiona și controla majoritatea operațiunilor hoteliere, inclusiv curățarea camerelor, facturare, check-in / check-out, service room, starea mini barului și multe altele. Hotelurile pot integra seria UCM cu PMS-ul lor, pentru a permite celor 2 platforme să partajeze informații, permițând în același timp operațiunile efectuate prin intermediul punctelor finale să fie readuse în PMS. Putem integra la cerere orice platforma PMS cu UCM Grandstream.

Acces video la ușă de la intare și securitate - implementați un dispozitiv din seria GDS la toate intrările private și în zonele restrânse și apoi permiteți accesul prin utilizarea cardurilor RFID, a codurilor PIN sau accesului solicitat manual. Telefoanele Grandstream sunt gata să deschidă ușile conectate la seria GDS, oferind un control complet asupra accesului facilităților angajaților în întregul hotel. Oferim, de asemenea, o varietate de camere de supraveghere SIP, care pot fi apelate de la alte telefoane video / voce IP în orice moment sau când sună alarmele.

Intercom - Seria GSC oferă un difuzor / microfon interfon cu 2 căi și un difuzor PA unidirecțional. Aceste dispozitive SIP permit hotelurilor să construiască rețele interfon / PA care acceptă paginarea multi-cast și posibilitatea de a identifica difuzoare specifice prin extensii SIP. Aceste dispozitive pot fi accesate pur și simplu apelând extensia lor din orice punct final al rețelei. Mobilitatea angajaților - seria de telefoane IP fără fir Wi-Fi și seria DP de soluții IPDECT fără fir oferă o varietate de opțiuni pentru a putea ajunge la angajați oriunde pe site. Aplicația pentru telefoane Grandstream Wave este, de asemenea, o altă opțiune excelentă pentru a contacta angajații pe telefoanele mobile și dispozitivele inteligente.

Rețele Wi-Fi - Oaspeții cazați in hotel se așteaptă acum la acces rapid și sigur, iar seria de AP-uri Wi-Fi GWN împreună cu platforma de management GWN.Cloud este soluția ideală. Portofoliul AP GWN include o varietate de opțiuni de interior și de lungă durată, iar dacă hotelul își va folosi rețeaua Wi-Fi pentru voce sau video, seria GWN poate acorda prioritate acestor conexiuni prin QoS. De asemenea, oferă o varietate de opțiuni și autentificări la portal-ul Facebook al hotelului, pentru a se asigura că utilizatorii autorizați pot accesa rețelele hoteliere.

Disponibilitate ridicată și integrare a altor tipuri de rețea - HA100 - oferă soluția redundantă a hotelurilor prin conectarea a două UCM6510 IP PBX împreună, astfel încât, în caz de defect funcțional UCM6510 secundar va prelua automat toate comunicațiile fără grija întreruperilor serviciilor. De asemenea, susține integrarea rețelelor și trunchiurilor analogice sau digitale ISDN prin PBX-urile IP și gateway-urile / ATA-urile , UCM6510 acceptă rețelele E1 / T1 / J1 și o varietate de gateway-uri VoIP analogice și digitale pentru integrarea altor tipuri de rețele. Acum, să aruncăm o privire asupra a 3 hoteluri care au implementat soluții Grandstream și să examinăm rezultatele obținute în acest sens.

Hotel Accor - Paris, Franța: soluție UC și PMS Accor Hotels este un grup hotelier cu peste 4.500 de hoteluri în peste 100 de țări. În 2018, au început un proiect de modernizare a vechilor sisteme de comunicare folosite în majoritatea hotelurilor, începând cu locația emblematică Paris. Au implementat o soluție Grandstream care asigură o redundanță completă, o experiență de comunicare a clienților, simplificată comunicarea și mobilitatea îmbunătățită a personalului, un centru de afaceri de ultimă generație și adăugarea unui sistem modern de gestionare a proprietăților. Consultați aici studiul complet de caz.

Hotel Swiss Spirit - Riyadh, Arabia Saudită: Soluția UC și PMS Swiss Spirit este un hotel de 4 stele cu 17 etaje, un centru de afaceri și un restaurant situat în districtul de afaceri al capitalei Riyadh al Arabiei Saudite. Au implementat o soluție Grandstream care asigura scalabilitate, un proces robust de rezervare, gestionare / dirijare eficientă a apelurilor, comunicări ușoare pentru oaspeți și ar putea fi integrat cu sistemul de management al proprietății pe care doreau să îl adopte. Faceți clic aici pentru a vizualiza studiul complet de caz. Hotel Estancia Real - Jalisco, Mexic: Soluție Wi-Fir Aceast complex de 5 stele cu 9 etaje, 2 baruri, un restaurant, un club de noapte și un centru de afaceri necesar pentru a oferi oaspeților o rețea Wi-Fi demnă de o stațiune de 5 stele. Au implementat seria GWN de AP-uri de la Grandstream pentru a oferi o viteză la internet superioară, soluția suportă sute de utilizatori din orice zonă, facilitând ușor roaming-ul, susțin expansiunea viitoare de AP-uri și asigură gestionarea centralizată a sistemului. Citiți aici studiul complet de caz. Hotel-uri în București - în curs de implementare..


Dacă doriți să construiți o soluție de comunicare și management pentru industria ospitalității, vă rugăm să ne contactați aici.


Sursa: Grandstream Networks

 

81 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

VoIP

Comments


bottom of page