top of page

Cum vă poate ajuta tehnologia VoIP în continuitatea afacerii dvs.?

Actualizată în: 5 dec. 2021


Încă vă faceți griji cu privire la costurile ridicate ale telecomunicațiilor? Din ce în ce mai multe companii publice sau private, în special cu mai multe locații de gestionat, migrează către sistemul de telefonie IP. Cum vă poate ajuta tehnologia VoIP afacerea?


Reduce costurile

Sistemul de telefonie IP poate reduce costurile globale ale telecomunicațiilor prin apeluri interne gratuite și apeluri externe cu cost redus prin SIP Trunks. Una dintre cele mai mari economii este apelurile la distanță. Tarifele VoIP pentru apelurile interurbane sunt doar o fracțiune din tarifele oferite de companiile tradiționale de telecomunicații.

Avantajul unei soluții VoIP este că nu trebuie să vă abandonați echipamentele vechi, cum ar fi telefoanele analogice, faxul și PBX-ul vechi. Prin implementarea Gateway-ului VoIP în sistemul existent, care permite conversia traficului de telefonie Time Division Multiplexing (TDM) de la PSTN în pachete IP digitale pentru transport pe o rețea IP. Gateway-urile VoIP pot fi, de asemenea, utilizate pentru a traduce pachete IP digitale în trafic de telefonie TDM pentru transport pe PSTN.

Îmbunătățirea eficienței muncii

Bazându-se pe sistemul de voce IP, este convenabil pentru companii și întreprinderi să obțină servicii bogate cu valoare adăugată, cum ar fi conferința video, transferul apelurilor, informațiile vocale și munca la distanță etc.

Voce HD

Odată cu dezvoltarea rapidă a rețelelor optice și aplicarea tehnologiei Echo Cancellation și Dynamic Jitter Buffer, apelurile VoIP sunt capabile să susțină calitatea sunetului de înaltă definiție.


Fiabilitate ridicată

Dacă nu aveți o sursă de alimentare de rezervă, va exista riscul pierderii conexiunii atunci când internetul se oprește în timpul întreruperilor de curent. Soluțiile VoIP oferite de compania noastră vă pot face backup pentru sistemul de telefonie pentru a vă asigura că acest lucru nu se va întâmpla. Sprijinirea failover-ului de alimentare cu energie și a întreruperilor la internet, când gateway-ul este oprit sau internetul eșuează, acesta poate trece automat la PSTN.


Flexibilitate și scalabilitate ridicate

Sistemul de telefonie IP bazat pe SIP și gateway-urile VoIP proiectate modular facilitează scalarea ușoară a serviciului VoIP pe măsură ce afacerea crește.


Management ușor

Interfața web intuitivă, gestionarea de la distanță și sistemul de gestionare în bloc facilitează implementarea, instalarea și întreținerea. Nu trebuie să vă bazați pe furnizorii de PBX și să așteptați ca aceștia să vină la site-ul dvs., așa cum ați făcut în trecut.


Sunteți gata să faceți primul pas?

Mulți clienți aleg soluțiile noastre, pentru că i-am ajutat să continue să folosească sistemele existente, beneficiind în același timp de VoIP. Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre gateway-urile VoIP.


Vă ajutăm să migrați cu ușurință la VoIP.

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări. Vom fi bucuroși să discutăm preocupările dvs. și să vă ajutăm să găsiți cea mai bună soluție pentru compania dvs.

9 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

VoIP

bottom of page