Server de comunicații UNIVERGE®

NEC SL2100

NEC SL2100

Smart Communications for 5 – 100+ users

Modul în care facem afaceri și modul în care comunicăm se schimbă rapid. Mobilitatea a devenit o normă. Așteptările clienților au crescut și bugetele s-au diminuat.

Modelul SL2100 vă galvanizează echipa. La rândul său, aceasta creează o experiență pozitivă a clienților care generează afaceri repetate.

Este foarte eficient din punct de vedere al costurilor, deoarece există mai mult de încorporat. Cu capabilități VoIP, aceasta pune comunicațiile unificate la îndemâna întreprinderilor mici sau poate fi utilizată ca soluțieTDM cu potențial de upgrade în viitor. De asemenea, oferă economii și funcționalități considerabile peste soluțiile alternative găzduite.

Afacerea dvs. nu își poate permite o perioada de nefuncționare și nici comunicațiile dvs.. Modelul SL2100 oferă o soluție fiabilă. Există mai puțin hardware, mai puține licențe, nu trebuie să vă mai faceți griji pentru întreținere.

IP7WW-8IPLD-C1 TEL(BK)
NEC SL2100

ADVANCE SOLUTIONS oferă consultanță și soluții integrate avansate pentru companii,  servicii hosted Cloud, echipamente de telecomunicații,

Call Center & CRM,  dezvoltare de software customizat.

       3CX , beroNET , Cisco , Fanvil , Grandstream , NEC , Polycom , Xorcom , Yealink , Yeastar, TelControl

©2020 Copyright ADVANCE  SOLUTIONS