Fondată în 2002, Grandstream Networks este un producător de echipamente de comunicații de voce și video IP, supraveghere video, gateway-uri și adaptoare telefonice analogice și aparate IP-PBX bazate pe Asterisk.

Grandstream oferă o întreagă soluție de comunicații într-o implementare puternică și ușor de gestionat. De la IP Voice & Video, la rețea IP, supraveghere, conferință și multe altele, furnizăm instrumentele de care orice organizație are nevoie pentru a avea succes. Toate soluțiile noastre oferă funcții de ultimă generație pentru a maximiza personalitatea rețelei dvs., fiind în același timp optimizate pentru a lucra fără probleme.

thumb_video-conference.png

Seria GRP2600 sunt telefoane IP de rang carrier concepute pentru implementarea în masă. Această serie de telefoane IP de ultimă generație prezintă un design elegant și nou, o experiență de utilizator reimaginată, un firmware unificat și caracteristici unice. Concepute pentru provideri, furnizori de servicii și alte piețe cu volum mare, seria GRP oferă o platformă VoIP puternică, ușor de utilizat pentru utilizatorii high-end.

ADVANCE SOLUTIONS oferă consultanță și soluții integrate avansate pentru companii,  servicii hosted Cloud, echipamente de telecomunicații,

Call Center & CRM,  dezvoltare de software customizat.

       3CX , beroNET , Cisco , Fanvil , Grandstream , NEC , Polycom , Xorcom , Yealink , Yeastar, TelControl

©2020 Copyright ADVANCE  SOLUTIONS