grandstream-logo.png

Fondată în 2002, Grandstream Networks este un producător de echipamente de comunicații de voce și video IP, supraveghere video, gateway-uri și adaptoare telefonice analogice și aparate IP-PBX bazate pe Asterisk.

our-products.jpg

Grandstream oferă o întreagă soluție de comunicații într-o implementare puternică și ușor de gestionat. De la IP Voice & Video, la rețea IP, supraveghere, conferință și multe altele, furnizăm instrumentele de care orice organizație are nevoie pentru a avea succes. Toate soluțiile noastre oferă funcții de ultimă generație pentru a maximiza personalitatea rețelei dvs., fiind în același timp optimizate pentru a lucra fără probleme.

thumb_video-conference.png
phone collage 2.png
thumb_video-telephony.png
thumb_video-surveillance.png
image.png
thumb_gateways-ata.png
thumb_gateway.png
gwn launch web.jpg
grp.jpg

Seria GRP2600 sunt telefoane IP de rang carrier concepute pentru implementarea în masă. Această serie de telefoane IP de ultimă generație prezintă un design elegant și nou, o experiență de utilizator reimaginată, un firmware unificat și caracteristici unice. Concepute pentru provideri, furnizori de servicii și alte piețe cu volum mare, seria GRP oferă o platformă VoIP puternică, ușor de utilizat pentru utilizatorii high-end.